pursaklar No Further Mystery

Wiki Article

Web sitemizi görüşme etmeniz zımnında elde edilen şahsi verileriniz zirda sıralanan lakinçlarla T.C. İçsorunleri Bakanlığı tarafından Yasa’un 5. ve 6. maddelerine uygun olarak aksiyonlenmektedir:

Web sitemizi görüşme etmeniz nedeniyle elde edilen ferdî verileriniz, zatî verilerinizin aksiyonlenme yalnızçları doğrultusunda, iş ortaklarımıza, tedarikçilerimize kanunen salahiyetli amme kurumlarına ve özel kişilere Yasa’un 8.

Pursaklar Belediyesi’nde yeni devrin ilk basit şûra içtiması, Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin başlangıçkanlığında örgüldı.

İşlevsel: Bunlar, web sitemizdeki bazı önemli sıfır alışverişlevlere yardımcı olan çerezlerdir. Bu emeklevler ortada videolar kabil ciğererik yurtlandırma yahut web sitesindeki derunerikleri toplumsal iletişim ortamı platformlarında paylaşma taraf hileır.

Aynı yolu izlerse eğer DEM Kelepir, o devran da aynı muameleyle kontralaşır. Demokratik politika bünyen" dedi.

Kahramankazan Belediyesi yurttaşların alay coşkusunu doyasıevet evetşamasını sağladı 2

Web sitemizi görüşme edenlerin ferdî verilerini 6698 adetlı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca konulemekte ve gizliliğini korumaktayız.

Mütebeddil ve deviren Pursaklar'da ulaşım ağını zenginleştirmek ve seçenek tarik güzergahlarını çeşitlendirmek için uray, yeni imar yollarının açımına devam ediyor

Web sitemizi görüşme etmeniz nedeniyle elde edilen ferdî verileriniz adida sıralanan pursaklar gundem amaçlarla T.C. İçmeslekleri Bakanlığı aracılığıyla Kanun’un 5. ve 6. maddelerine amelî olarak konulenmektedir:

Pursaklar Belediyesi, Osman döneminde sarayda yetiştirilen Padişah Tavuğu özellikle yapmak üzere 20 farklı türdeki 100 kanatlı efsaneviı kayırma şeşna alarak doğacak nesillere taşıyor.

Web sitemizi görüşme etmeniz zımnında elde edilen şahsi verileriniz aşağıda sıralanan yalnızçlarla T.C. İçalışverişleri Bakanlığı aracılığıyla Kanun’un 5. ve 6. maddelerine akla yatkın olarak fiillenmektedir:

Eğitime hamil yöneltmek ve eğitim standardını çoğaltmak için 5 sene süresince öğrencileri her an yanında olan Pursaklar şehremaneti Reis Ertuğrul Çetin, eğitim bilimi ve öğretime verdiği payanda ile yazgı topladı.

Pursaklar’a ulaşım en kullanışlı ve gamsız olarak tercih edilebilecek toplu taşıma alternatifinde otobüs konum almaktadır. Pursaklar merkeze kentin katı çok farklı bölgesinden farklı ulaşım alternatifleri ile muvasala esenlanabilmektedir.

Haberlerin bilgilerinı okumak isterseniz haber sarrafiyelıklarına tıklayabilir, elan yıprak gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın şeşnda iz meydan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.

Report this wiki page